Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (7.60 secunde)
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Prin aceasta metoda, se pot depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, declaratia privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, declaratia privind accizele, declaratia rectificativa, declaratia privind impozitul pe profit, decontul de taxa pe valoarea adaugata, decontul special de taxa pe valoarea adaugata, decontul privind accizele si decontul privind impozitul la titeiul din productia interna.
Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu. ... Ca n-aveau cum sa-i zica declaratia de la Tbilisi. Daca se intampla la Bortanesti, ii ziceau declaratia de la Bortanesti.
Mai intai pentru catolici cu alegerea Papei Francisc care, de atunci, a avut un cuvant de fraternitate ce a atins inima compatriotilor nostrii, si nu numai a celor catolici.
In 2014, si Papa Francisc a spus ca el ar fi dispus sa boteze extraterestri: ... Monseniorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost exorcist oficial pentru Roma, diplomat la Nuntiatura Papala din Washington, DC, membru al Curiei Sfantului Scaun din Vatican si prieten personal al Papei Ioan Paul al II-lea.
cometa ISON din septembrie 2012 si numirea Papei Francisc in martie 2013. Apoi au scanat pe motoare de cautare si site-uri pentru a gasi conversatii sau referiri la aceste evenimente in perioada ianuarie 2006 - septembrie 2013.
el va fi canonizat pana la sfarsitul acestui an Procesul de canonizare a lui Ioan Paul al II-lea a mai facut un pas important, odata cu recunoasterea de catre Adunarea plenara a Congregatiei pentru Cauza Sfintilor a celei de-a doua minuni atribuite papei de origine poloneza, scrie agentia Ansa, preluata de AFP si Agerpres.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... - As vrea sa reamintesc ca astazi este aniversarea papei Benedict al XVI-lea.
Liturghia a fost prezidata de Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, Prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, trimisul Papei Francisc la Bucuresti.
Summit-ul s-a bucurat de o audienta uriasa, cum nu s-a prea intalnit la o reuniune a organizatiei internationale in ultimile decenii, si prin aceea ca a fost onorat de prezenta Papei Francisc.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Papa Francisc a spus, in timpul unei liturghii de dimineata, in mai 2014: ... Sa spunem, cu Sfantul Francisc, ca daca socotim creaturile pamantesti ca fiind frate si sora, de ce sa nu putem vorbi despre un frate extraterestru?
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
despre participarea la Sinodul dedicat tinerilor, convocat de Papa Francisc, care se va desfasura in octombrie 2018 la Roma, cu tema Tinerii, credinta si discernamantul vocational; ... Francisc Ungureanu, Secretar General al CER.La deschiderea lucrarilor a luat parte si Nuntiul Apostolic in Romania, Mons.
google-analytics.com